TRSM Danışanları ile Kahvaltı Organizasyonu Yapıldı.
18 Eylül 2023

Hastane Başhekimiz Uzm. Dr. Hamza Bambal ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Makbule Er, hastane personelleri ile birlikte Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarıyla keyifli bir kahvaltı organizasyonunda buluştular. Bu buluşma, yeni dönemde gerçekleştirilecek faaliyetlerin, eğitimlerin ve etkinliklerin planlanması için önemli bir fırsat sundu.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanları ile  gelecek dönemde yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Bu toplantıda, danışanların istekleri ve önerileri de büyük bir dikkatle dinlendi. Merkezin hizmetlerini daha iyi bir şekilde sunabilmek için ortak bir vizyon oluşturmak amacıyla yapılan bu buluşma, işbirliği ve katılımın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.

Konu ile ilgili olarak Hastane Başhekimiz  Uzm Dr. Hamza Bambal ; Toplum Ruh Sağlığı Merkezimiz, sağlığın sadece fiziksel değil, aynı zamanda ruhsal yönden de önemli olduğunu hatırlatan bir birim olduğunu,  bu tür etkinlikler ve danışmanlık hizmetleri ile toplumun psikolojik sağlığını desteklemeye katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirtti.

• trsm0001.jpeg
  • trsm00004.jpeg