İl Sağlık Müdürümüz Erol KARACA'ya hayırlısı olsun ziyareti
28 Eylül 2022

İl Sağlık Müdürümüz Erol KARACA'ya hayırlısı olsun ziyareti

Manisa Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığından, Manisa İl Sağlık Müdürlüğüne 16 Eylül'de yeni görevine atanan Op. Dr. Erol Karaca'yı Akhisar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Öznur Özkan Bambal, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sinem Albayrak ve Başhekim yardımcıları Uzm. Dr. İbrahim Gürcan, Uzm. Dr. Necati Balcı, Tıbbi Hizmetler Birim Sorumlusu Uzm. Dr. Hamza Bambal, İdari Mali İşler Müdürü Ali Gülle, İdari Mali İşler Müdür Yardımcıları Mehmet Girgin, Hamza Arslantaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sema Artaç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür yardımcısı Emine Kocabaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Hatice Evci ile birlikte makamında ziyaret ederek hayırlısı olsun dileklerinde bulundular.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sinem Albayrak, Manisa İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Erol Karaca yeni görevinde başarılar dileyerek bir buket çiçek takdim etti.

Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Manisa İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Erol Karaca;" eski değerli mesai arkadaşlarımızın ziyareti beni çok mutlu etti ve teşekkür ediyorum" dedi.

• tebrik4.jpeg
  • tebrik3.jpeg