Akhisar'lı Eczacılardan Hastanemize Anlamlı Bağış

Akhisar’daki Eczacılar tam 2000 adet tıbbi maskeyi hastanemizde görev yapan sağlıkçılara bağışladı.

Akhisarlı Eczacılar, Koronavirüs salgını sebebiyle yoğun bir şekilde çalışan sağlık emekçilerine destek olmak amacıyla kendi aralarında topladıkları paralar ile aldıkları 2000 adet tıbbi maskeyi sağlık personeline verilmek üzere hastanemize bağışladı.

Manisa Eczacılar Odası Akhisar Temsilcisi Cansu Kenez, ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günlerde yoğun bir şekilde çalışan sağlık personeline destek olmak istediklerini belirterek şu şekilde konuştu: “Bu zor günleri hep birlikte mücadele ederek aşacağımıza inanıyoruz. Akhisar’daki Eczacı arkadaşlarımız ile birlikte bizler de elimizi taşın altına koymak istedik ve hastanede çalışan sağlıkçılarımıza maske yardımı yaparak destek olduk. Böyle günler dayanışmanın daha da değerli olduğu günlerdir. Hep birlikte bu zor günleri de aşacağımıza inanıyoruz.”

Akhisar'daki Eczacıların duyarlı davranışlarından dolayı oldukça memnun olduklarını ifade eden Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Erol Karaca, “Onlar bizim meslektaşlarımız. Böyle zor günlerde onlardan da gelen destekler bizleri çok duygulandırdı. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek az. İyi ki varlar. Hep birlikte, dayanışma ile bu süreci atlatacağız. Duyarlı davranışlarından dolayı Akhisarlı Eczacılarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ecz.JPG