Toplum Ruh Sağlığı Merkezi El Ürünleri Sergisi Açıldı

ATSO Akhisar Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Akhisar Halk Eğitim Merkezi El Ürünleri Sergisi Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde açıldı.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi bünyesinde 2016 yılından buyana hizmet vermekte olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastalar, Akhisar Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri ile birlikte hazırlamış olduğu dikiş, nakış, el sanatları sergisinin bu yıl 3’üncüsü açıldı.

Açılış törenine Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Hava Meydan Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Besim Dutlulu, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Karaca, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Erdem, kamu kurum yönetici ve müdürleri ile sanatseverler katıldı.

Açılış töreni öncesi ilk olarak konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Toplum Ruh Sağlığı Merkezilerine bakanlığın çok önem verdiğini dile getirerek yatarak hastanede tedavisi tamamlanan hastaların buralarda rehabilite edildiğini ve bir takım işlem ve işlerle topluma kazandırılması hedeflendiğini kaydetti.

Ardından söz alan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Böyle bir organizasyonu ki, Devlet Hastanemiz bizim devamlı görüştüğümüz birebir ilişkilerimizin olduğu Akhisar’da gurur duyduğumuz kurumlarımızdan bir tanesidir. Bunun dışında böyle bir organizasyonda olmaktan çok mutlu oldum. Umarım ileri ki yıllarda bu organizasyonlar düzenlenir, ne katabiliriz, ne gibi ilaveler yapabiliriz. Nasıl daha genişletebiliriz, bunlar için elimizden geleni yapacağız. Hem İl Sağlık Müdürüm, hem de sevgili başhekimim şunu bilsin ki artık Akhisar Belediyesi onların emrindedir, onlar için elinden geleni yapacaktır. Akhisar'lılar için elimizden geleni yapacağı” dedi.

• akhisar (1).jpg
  • akhisar (11).jpg