Evde Sağlık Birimimize İl Sağlık Müdürlüğü’nce Teşekkür Belgesi verildi.

Evde sağlık hizmetleri; yatağa ve eve bağımlı, sağlık kuruluşuna ulaşımda zorluklar yaşayan hastalara ev ortamında muayene, tetkik, tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerinin profesyonel bir sağlık ekibi tarafından verilmesidir. Evde sağlık, hizmeti alan bireyin yaşamını etkileyen hastalık durumunun, günlük yaşam aktivitelerine etkisinin en aza indirilerek kısa sürede en yüksek düzeyde fonksiyon görme becerisine, bağımsızlığına ulaşmasını ve yaşam kalitesinin arttırılmasını amaçlayan hizmettir.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi bünyesinde 2011 yılından beri hizmet vermekte olan ve şu an üç ayrı ekiple 620 aktif hastaya hizmet vererek Manisa ilinde en çok hastaya bakan Evde Sağlık Birimimize hizmet götürdüğü hastalardan sonra bir teşekkür de İl Sağlık Müdürlüğü’nden geldi. 10 Mayıs 2018 tarihinde Manisa’da hizmet vermekte olan tüm Evde Sağlık Birimlerine, İl Sağlık Müdürlüğü’nce Manisa Devlet Hastanesi Eğitim Salonu’nda düzenlenen törenle teşekkür belgeleri verildi. Hastanemiz adına teşekkür belgelerini, Dr. İsmail Özçoban ve Hemşire Buket Ergün Karaman aldılar.

• evdesagliktesekkurbelgesi (1).jpeg
  • evdesagliktesekkurbelgesi (2).jpeg