Akhisar Devlet Hastanesi "YAŞAM" Sunuyor...
31 Temmuz 2024

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan evde sağlık ekibi sahada ihtiyacı olan hastalarımıza evde sağlık hizmetlerini vermeye devam ediyor.
Ayrıca Sağlık Bakanlığının 30.03.2023 tarih ve 2023/5 sayılı genelgesi ile 80 yas üzeri vatandaşlarımızın 2. Basamak sağlık hizmetlerine kesintisiz ve etkin bir şekilde ulaşabilmesini hedefleyen, evinde ve yerinde tıbbi bakım ihtiyaçlarının belirlenmesi ve desteklenmesini amaçlayan, ihtiyaç duyulduğunda hastane bünyesinde ki uzmanlar ile randevu organizasyonunu kolaylaştıran kısa adı YAŞAM olan sağlıklı yaş alma merkezleri oluşturulması planlanmıştır.

Konu ile ilgili olarak Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm Dr. Hamza BAMBAL: Hastanemiz yönetim ekibi, her zaman sağlık alanındaki yenilikleri yakından takip ederek, birey ve toplumun sağlığını en üst düzeyde korumayı, sağlık sorunlarına zamanında, uygun ve etkili çözümleri yüksek hizmet kalitesiyle sunmayı gaye edinmiştir.
Bu minvalde bireylerin yaşlanmanın etkilerini ve fonksiyonel  bağımsızlıkları açısından bir başkasına bağımlı olma durumlarını azaltmak, sağlıklı yaşam yıllarını arttırmak amacıyla Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi bünyesindeki deneyimli personellerimizle YAŞAM birimi oluşturulmuş, 80 yaş ve üzerinde ki vatandaşlarımız kayıt altına alınarak hizmet sunulmaya başlanmıştır.
Bu hizmetimizden faydalanmak ve detaylı bilgi almak için (0236) 413 91 91 telefon numarası üzerinden dahili 2235'i arayabilirsiniz.

• y1
  • y2