Kronik Yara Bakım Birimi Hastalarımızın hizmetine açılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 30/04/2021

Hastanemiz Palyatif Bakım servisi bünyesinde oluşturulan Kronik Yara Bakım Birimi hastalarımızın hizmetine açılmıştır. Haftada iki gün salı ve perşembe günleri mesai saatlerinde hizmet verecek olan birimimiz, çeşitli nedenlerle doku bütünlüğünün bozulması sonucu belirli bir süre içerisinde iyileşmeyen ve genelde tekrar eden kronik yara ve diyabetik ayak ile başvuran hastaların teşhis ve tedavi sürecini gerçekleştirmek, oluşabilecek komplikasyonları önlemek ya da azaltmak üzere çalışmaya başlamıştır.

• Kronik Yara Birimi  (1).jpeg
  • Kronik Yara Birimi (2).jpeg