OSB'den Hastanemize Solunum Cihazı Desteği

Akhisar Organize Sanayi Bölgesi ( OSB ) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çınarlı ve Bölge Müdürü Mete DEMİR hastanemizi ziyaret ederek bu dönemde en çok ihtiyaç duyulabilecek solunum cihazlarından beş adeti ve koruyucu yüksek standart N 95 maskeleri Hastane Yönetimine teslim ettiler.

Başkan Ali ÇINARLI yaptığı açıklamada “ Dünyayı kasıp kavuran salgın sürecinde ,  hep birlikte el ele vererek bu kabusu en az zararla atlatmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Salgında en çok sıkıntının gelişmiş ülkeler dahil her yerde, solunum destek cihazlarında yaşandığı gerçeğini görerek bu cihazlardan beş adet hastanemize aldık. Tabii ki dileğimiz bu cihazlara ihtiyaç duyulmadan sürecin bitmesi. Süreçte hastanemiz ve fedakar sağlık çalışanlarının yanında olmaya devam edeceğiz“ dedi.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Erol KARACA ise bağış ve yardımlardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Akhisar ve bölge halkıyla birlikte , Evde Kal ve Temastan Kaçın kuralına bağlı kalarak salgın sürecini en kısa sürede sağlıkla atlatacağımıza inanıyoruz. Bu süreçte değerli kurumlarımızın yanımızda olduklarını görmek bizlere en büyük moral motivasyon kaynağı oluyor. Sn Başkan Ali ÇINARLI nezdinde tüm Organize Sanayi Bölgesi üyelerine ve çalışanlarına teşekkürlerimizi iletiyoruz “ dedi.

osb.jpg