TRSM Danışanları ATSO' yu Ziyaret Etti

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanları ve danışanları, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasına (ATSO) teşekkür ziyaretinde bulundu.
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erol KARACA;  "Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapım ve tadilatı sağlanarak hizmete açtığımız ATSO Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde takipleri devam eden danışanlarımızin tedavi süreçlerine pozitif katkı sağlamak, açık havada korunaklı koşullarda daha rahat ve uzun sürelerde zaman geçirebilmeleri amacıyla merkez bahçesine yine ATSO tarafından yaptırılan kamelya için teşekkür ederiz” dedi.
Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy da yaptığı açıklamada; “Biz Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak halkımıza, İlçe devlet hastanemiz ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi aracılığıyla böyle güzel bir hizmetin ulaşımına katkıda bulunabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz, ATSO olarak bugüne kadar her türlü ihtiyaç da hep yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu güzel ziyaretiniz için teşekkür ederiz” dedi.

• atso ziyaret 20203.jpeg
  • atso ziyaret 20204.jpeg