2020 YILI YAZ STAJI HAKKINDA DUYURU

Güncelleme Tarihi: 01/04/2021

2020 YILI YAZ STAJI HAKKINDA DUYURU

Yüksek öğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerin 2020 yılı yaz stajı (eğitim öğretim yılının sona erdiği ve yeni öğretim yılının başladığı  tarihler arası) başvuruları  06/03/2020  ile  06/04/2020  tarihleri arasında hastanemiz evrak kayıt birimine  dilekçe ve okuldan onaylı  zorunlu staj formu ile başvuru yapılacaktır. Başvurular  hastanemiz  staj komisyonu tarafından değerlendirildikten sonra hastanemiz web sayfasında duyurulacaktır.

Staja kabul edilen öğrenciler için gerekli evraklara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Üniversiteler İçin Staj Sözleşmesi İçin Tıklayın

Başvuru Evrakları (Üniversite-Yüksekokul İçin) İçin Tıklayın