İl Sağlık Müdürümüz Dr. Necip YEMENİCİ 'nin Katılımıyla Hastanemiz Personeline İftar Yemeği

Güncelleme Tarihi: 11/06/2018

Akhisar M.Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından her yıl çalışanlarına yönelik düzenlenen geleneksel iftar yemeği , bu yıl hastane bahçesinde çok sayıda hastane çalışanı ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.Hazırlanan iftar yemeğine ; İl Sağlık Müdürü Dr.Necip YEMENİCİ , Halk Sağlığı Başkanı Uzm.Dr.Leyla ARICI , Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Levent DİNÇER, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr.Mustafa TOKMAK , Akhisar İlçe Sağlık Müdürü Dr.Selin KÖKSAL , Başkan Yardımcılarımız Uzm.Dr.Fatma Neslim YAĞLI ve Ebru TAŞIK , Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü H.İbrahim Yavuz UÇAR katılımlarıyla bizleri onurlandırmışlardır.İl Sağlık Müdürü Dr.Necip YEMENİCİ iftar yemeğinin anlam ve önemi ile ilgili düşüncelerini dile getirmiştir.

• 01.jpeg
  • 02.JPG